*Γαλλία. Diner en Blanc Δείπνο στα λευκά.

ΕΙΚΟΝΕΣ  Δείπνο στα λευκά....
Όλοι ντυμένοι στα λευκά για ένα πολύ ιδιαίτερο δείπνο-event, με φόντο ένα μοναδικό σκηνικό. Είναι το παραδοσιακό «Diner en Blanc» ή «Δείπνο στα λευκά», ένα είδος μυστικού δείπνου που γιόρτασε τα 25α γενέθλιά το 2013 στο Παρίσι, με την παρουσία λευκοντυμένων εκλεκτών
καλεσμένων.

   Η ημερομηνία και ο τόπος παραμένουν μυστικά μέχρι την τελευταία στιγμή όταν αρχίζει να διαδίδεται από στόμα σε στόμα η πληροφορία. Φέτος, η συνάντηση έγινε στους κήπους του Τροκαντερό, σε απόσταση αναπνοής από τον Πύργο του Άιφελ, όπου πήραν μέρος χιλιάδες άνθρωποι.
    Η μόνη οδηγία που τους είχε δοθεί με e-mail χθες το απόγευμα ήταν να πάνε είτε στο Τροκαντερό είτε στον εξωτερικό χώρο του Λούβρου.
Το δείπνο σερβιρίστηκε με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και το Λούβρο και διήρκεσε έως τα μεσάνυχτα.
   Η παράδοση άρχισε το 1988 όταν μια ομάδα δέκα φίλων αποφάσισε πως ήθελε να απολαύσει το φαγητό της σε ένα απαγορευμένο μέρος της γαλλικής πρωτεύουσας. Η κατάληξη ήταν 200 άτομα να γευματίζουν στους Jardins de Bagatelle. 
   Στο Παρίσι η λίστα καλεσμένων ξεπέρασε τα 15.000 άτομα.
Οι κανονισμοί ωστόσο είναι αυστηροί: Για να συμπεριληφθεί κάποιος στη λίστα θα πρέπει είτε να έχει συμμετάσχει στο δείπνο της προηγούμενης χρονιάς είτε να προσκληθεί από κάποιον συμμετέχοντα.
   Ο κάθε προσκεκλημένος θα πρέπει να έρθει συνοδευόμενος και να χρησιμοποιήσει για τη μετακίνησή του τα μέσα μεταφοράς. Θα πρέπει επίσης να φέρει τραπέζι και καλάθι του πικ νικ, πτυσσόμενες καρέκλες και τραπεζομάντιλο - όλα βέβαια στα λευκά.Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......