* Ιαπωνία. Η σφαγή των δελφινιών συνεχίζεται  ΕΙΚΟΝΕΣ  Η σφαγή των δελφινιών 
Σε μια περιοχή της Ιαπωνίας η ετήσια μαζική δολοφονία δελφινιών είναι «γιορτή». Μια «γιορτή» γεμάτη σφαγή, αίμα, μέτρα ασφαλείας και μπόλικο ακατάλληλο κρέας που μέχρι πριν από λίγο καιρό πήγαινε
στους μαθητές.
Χρειάστηκε ένας πρώην εκπαιδευτής δελφινιών και ένας Ελληνοαμερικανός κινηματογραφι στής/ ακτιβιστής για να φτάσει πρώτη φορά στα μάτια όλου του κόσμου ο τρόπος με τον οποίο βάφεις κόκκινο έναν όμορφο όρμο, μόνο με αίμα δελφινιών.

Όταν κυκλοφόρησε το «The Cove» είδαν όλοι τι συμβαίνει στο Ταϊτζί και ταυτόχρονα απόρησαν με την κατάληξη του κρέατος δελφινιού: πήγαινε στα συσσίτια μαθητών, παρότι πλούσιο σε υδράργυρο.

Ο Λούι Ψυχογιός μαζί με τον πρώην εκπαιδευτή δελφινιών Ρίτσαρντ Ο’ Μπάρι (ήταν ο άνθρωπος πίσω από τηλεοπτικό δελφίνι Φλίπερ) κατάφεραν να αλλάξουν τουλάχιστον την κατάληξη του κρέατος, καθώς το έθιμο της σφαγής συνεχίζεται τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις.

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές της αγριότητας. Τα δελφίνια είναι αποκλεισμένα και ανήμπορα ενώ οι άνθρωποι καρφώνουν πάνω τους τσιγκέλια και καμάκια. Σταδιακά ο κόλπος βάφεται κατακόκκινος από το αίμα. Σε ένα περίεργο γύρισμα των χρωμάτων, το κόκκινο γίνεται θάνατος.

Φέτος αναμένεται να θανατωθούν πάνω από 200 δελφίνια. Πολλά θα τα διαλέξουν για να σταλούν σε ενυδρεία και σύμφωνα με τη Sea Shepherd Αυστραλίας μέχρι στιγμής είναι σε αιχμαλωσία δεκάδες δελφίνια, ένα εξ αυτών εκπρόσωπος του σπάνιου είδους «αλμπίνο».
Ακτιβιστές προσπαθούν να σώσουν μια μαμά που ψάχνει το μικρό της. Λίγο μετά πέθανε.Αδιαφορούν για τα σπάνια είδη οι ψαράδες του Ταϊτζί


Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......