Στο Μπρούνεϊ λεφτά υπάρχουν πολλά!

ο Hassanal Bolkiah είναι ο σουλτάνος του Μπρούνεϊ, μιας από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου. Έιναι πάμπλουτος και δε διστάζει να το δείξει με κάθε τρόπο…

Έχει στην κατοχή του το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές παλάτι στον κόσμο. Το παλάτι αυτό περιλαμβάνει 1788 δωμάτια διακοσμημένα σχεδόν αποκλειστικά με χρυσό και διαμάντια, 257 μπάνια διακοσμημένα με χρυσό και ασήμι καθώς επίσης και ένα γκαράζ χωρητικότητας 110 αυτοκινήτων.

Διαθέτει επίσης ένα Boeing 747 αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μεταμορφώθηκε σε παλάτι ειδικά γι’αυτόν με επιπλέον κόστος 120 εκατομμυρίων δολαρίων.
Περιέχει ανέσεις όπως ένα τζακούζι φτιαγμένο από καθαρό χρυσό!
Εκτός αυτού έχει στη κατοχή του 6 μικρότερα αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα!Είναι φανατικός συλλέκτης πολυτελέστατων αυτοκινήτων. Η συλλογή του περιλαμβάνει 531 Mercedes, 367 Ferrari, 362 Bentley, 185 BMW, 177 Jaguars, 160 Porsche, 130 Rolls-Royce και 20 Lamborghini! Φυλάσσονται σε υπόστεγα αεροσκαφών και ειδικά συνεργεία ασχολούνται με τη συντήρησή τους.
Μάλιστα, κατόπιν δικής του παραγγελίας δύο από τις πιο γνωστές εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, η Porsche και η Rolls Royce, συνεργάστηκαν ώστε να κατασκευάσουν ένα μοναδικό αυτοκίνητο για τον σουλτάνο.
Μαζί με αυτό, ο συνολικός αριθμός των αυτικινήτων του, είναι 1932Θρυλικοί ήταν οι εορτασμοί στο γάμο της κόρης του. Κράτησαν 14 ημέρες και κόστισαν περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια!Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......