Η φοβερή ιστορία ενός τυφλού σκύλου που έχει τον δικό του... σκύλο οδηγό [βίντεο]


Πολλές φορές αφιερώνουμε αναρίθμητες λέξεις για να υμνήσουμε την πραγματική φιλία και το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στον σκύλο και τον άνθρωπο, ωστόσο, η ιστορία του Μάιλο και του Εντι δύο σκύλων που μεγάλωσαν μαζί στο ίδιο σπίτι κι αντιμετωπίζουν με θάρρος τις δυσκολίες που τους έφερε η ζωή είναι συγκινητική.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον εξάχρονο Μάιλο και τον επτάχρονο Εντι οι οποίοι είχαν συνηθίσει να μάχονται μεταξύ τους για τα παιχνίδια τους, αλλά και να απολαμβάνουν τη ζεστασιά του σπιτιού της οικογένειας Μπέηκερ στο Κάρντιφ.

Ωστόσο, όταν ο Εντι έχασε την όρασή του ήρθε η στιγμή της αλήθειας για τον Μάιλο ο οποίος έπρεπε να βοηθήσει τον φίλο του να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις.

Ο γλυκύτατος Μάιλο δεν έδειξε κανένα ενδοιασμό και από τότε αποτελεί τον πιστό του σκύλο – οδηγό, τον βοηθάει, τον κατευθύνει και τον γυρνάει στο σπίτι ή στα αφεντικά τους όταν βγαίνουν βόλτα.

Τα δύο σκυλιά έχουν ένα εντυπωσιακό δέσιμο το οποίο είναι και πραγματικό, καθώς όταν ιδιαίτερα όταν είναι εκτός σπιτιού, τους ενώνει ένα σχοινάκι περασμένο στα σώματά τους.

Η οικογένεια Μπέηκερ, μάλιστα, έχει βάλει ακόμη και κουδουνάκι στον Μάιλο για να τον ακούει ο Εντι και να καταλαβαίνει που βρίσκεται.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μάιλο δεν πέρασε ποτέ από ειδική εκπαίδευση για να γίνει σκύλος οδηγός, ενώ οι δύο αχώριστοι φίλοι περνούν όλη τη μέρα μαζί, ενώ κοιμούνται και στο ίδιο δωμάτιο.

Πηγή:/www.iefimerida.gr

Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......