Έρχεται το «YouTube Channel» στις τηλεοράσεις

Τα βιντεάκια του ίντερνετ τώρα και στις τηλεοράσεις του σπιτιού μας 

Η δημοφιλής υπηρεσία της Google, YouTube, έχει κατακτήσει για τα καλά τους υπολογιστές, τα smartphones ή τις ταμπλέτες και τώρα έχει

βάλει πλώρη για τις έξυπνες τηλεοράσεις που συνδέονται μέσω δικτύου WiFi. Όπως αναφέρει το Mashable αυτή την εβδομάδα, στα πλαίσια του CES 2013 που διοργανώνεται το Λας Βέγκας, πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν μαζί με τις νέες τηλεοράσεις και την υπηρεσία «Στείλε στην τηλεοράση» που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αστραπιαία μία εικόνα ή ένα βίντεο στη μεγάλη οθόνη της οικιακής συσκευής τους. Η διαδικασία αυτή μπορεί και πραγματοποιείται χάρη στο «διαδικτυακό σύννεφο» (cloud services) που συνδέει πολλές συσκευές μεταξύ τους, ασύρματα, μεταφέροντας δεδομένα.

 Ήδη στις συσκευές Android υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την έξυπνη συσκευή τους ως τηλεχειριστήριο, μεταφέροντας βίντεο από το YouTube στην τηλεόραση. Στις συσκευές iOS αναμένεται πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει μία αντίστοιχη εφαρμογή. 

 Η Google έχει ως σκοπό να μετατρέψει την υπηρεσία της σε μία διαπλατφορμική μηχανή όπου η ανάλυση των βίντεο θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ίντσες της οθόνης που θα προβάλλονται. 

 Προς το παρόν το YouTube δεν έχει στα άμεσα πλάνα του να αντικαταστήσει υπηρεσίες με ταινίες όπως το Netflix στις ΗΠΑ, αλλά προσπαθήσει να πείσει όσο περισσότερους χρήστες γίνεται να κάνουν εγγραφή στα διαθέσιμα κανάλια. 

 Για να μπορέσουμε όμως να πούμε ότι οι τηλεοράσεις είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν βίντεο του YouTube και να γίνουν το κύριο μέσο προβολής του ,θα πρέπει οι χρήστες και τα κανάλια που ανεβάζουν κάποιο περιεχόμενο να έχουν φροντίσει για την καλή ποιότητά του.
Πηγή: www.lifo.gr

Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......