Πώς να μη χάνεις ποτέ τη βαλίτσα σου

Το φαινόμενο απώλειας αποσκευών από τις αεροπορικές εταιρείες είναι αρκετά συχνό και βάζει σε περιπέτειες τους ταξιδιώτες που έχουν την ατυχία να το πάθουν. 


 Μία καινούργια συσκευή που ονομάζεται Trakdot και κοστίζει $50 υπόσχεται να είναι ο απόλυτος βοηθός όσων έχουν χάσει την αποσκευή τους, καθώς θα μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να εντοπίζει το στίγμα της. Όπως αναφέρει το arstechnica, εκτός από την αγορά τη συσκευής απαιτείται και μία συνδρομή ύψους $12 που θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία της βαλίτσας τους, ενώ θα λαμβάνουν και sms στα κινητά τηλέφωνά τους.

 Για τον εντοπισμό των αποσκευών η συσκευή τοποθετείται στη βαλίτσα και στη συνέχεια συνδέεται με τους πύργους κινητής τηλεφωνίας, χάρη στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Aspenta που έχει κάνει συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να είναι χαμηλό το κόστος περιαγωγής. 

 Το Trakdot λειτουργεί με δύο μπαταρίες τύπου Α και η αυτονομία του φτάνει τις τρεις εβδομάδες, συνεχούς λειτουργίας. Δουλεύει σε όλες σχεδόν τις αποσκευές εκτός από τις μεταλλικές που ίσως εμποδίζουν το σήμα. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν τη συσκευή από τον ερχόμενο Μάρτιο.
Πηγή: www.lifo.gr

Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......