*Κίνα. Γυναίκες εκπαιδεύονται σκληρά για να γίνουν.. σωματοφύλακες.

Οι είκοσι γυναίκες, οι περισσότερες πτυχιούχες κολεγίων, εκπαιδεύονται σκληρά σε ένα εξοντωτικό Boot Camp από επαγγελματίες σωματοφύλακες για να γίνουν..
σωματοφύλακες.


Οι εκπαιδευτές τις χτύπησαν, τις έσπρωξαν, προσπάθησαν να τις πνίξουν, τις έβαλαν ακόμη και να κουβαλήσουν ένα τεράστιο κορμό δέντρου. Όλα σε ένα πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων που διοργανώθηκε στην πόλη Sanya, στην επαρχία Hainan της Κίνας.

Κάθε εκπαιδευόμενη θα περάσει μέσα από ένα πρόγραμμα 10 μηνών για να αναπτύξει τις δεξιότητές της στην αναγνώριση και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στις πολεμικές τέχνες και στην σχεδίαση επιχειρήσεων.
Η καλύτερη από την τάξη θα συνεχίσει την εκπαίδευση της και μετά τους 10 μήνες στη Διεθνή Ακαδημία Ασφάλειας στο Ισραήλ.
Με την άνθηση της οικονομίας στην Κίνα και την αύξηση του πλούτου η ζήτηση για υπηρεσίες σωματοφύλακα έχει αυξηθεί δραματικά.
Οι απόφοιτες των μαθημάτων μπορούν να προσβλέπουν σε μια καλοπληρωμένη καριέρα αν προσληφθούν από πλούσιους επιχειρηματίες.

Για αυτό το λόγο και οι γυναίκες σωματοφύλακες πληρώνονται συχνά πολύ καλύτερα από τους άνδρες συναδέλφους τους- μέχρι και 100 δολάρια την ημέρα – όταν ο μέσος ετήσιος μισθός στην Κίνα είναι μόλις 1.500 δολάρια.

Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......