Πακιστάν: Ένα έθνος σε κρίση


Εικόνες από την καθημερινή ζωή, τις πολιτικές επιδιώξεις, θρησκευτικές τελετές και θανάσιμη βία.

Ένας άνδρας περπατά μπροστά από ένα κάμένο οχήμα μετά από μια έκρηξη στην πακιστανική περιοχή των φυλών του Khyber στις 17 Δεκέμβρη του 2012.
 Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από χώρο αναμονής των γυναικών από ένα κυβερνητικό γραφείο στην ταραγμένη περιοχή βορειοδυτικά των φυλών του Πακιστάν, σκοτώνοντας 17 ανθρώπους και τραυματίζοντας περισσότερους από 40 άλλους, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ένας κάτοικος αφαιρεί τούβλα από ένα κατεστραμμένο σπίτι στο χώρο της επίθεσης αυτοκτονίας στην Πεσαβάρ στις 16 Δεκεμβρίου. Αστυνομία και στρατιώτες οπλισμένοι μαχητές αγωνίστηκαν με αυτόματα όπλα, χειροβομβίδες και όλμους στην Πεσαβάρ, μια ημέρα μετά από την θανατηφόρα επιδρομή των Ταλιμπάν στο αεροδρόμιο της πόλης.

Οι αυτοκινητιστές σπρόχνουν  τα οχήματά τους, καθώς περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν συμπιεσμένο φυσ
ικό αέριο (CNG) από ένα σταθμό CNG στο Ισλαμαμπάντ στις 3 Δεκεμβρίου.
Φοιτητές μεταφέρουν το φέρετρο του κληρικού Μουφτή Ισμαήλ κατά τη διάρκεια της κηδείας του στο Καράτσι στις 3 Δεκεμβρίου.Τα μέλη της μειονότητας Hindu  κλαίνε δίπλα από τα ερείπια ενός ινδουιστικό ναό που καταστράφηκε από έναν κατασκευαστή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η γη ήταν δική του, στο Καράτσι στις 1 ΔεκεμβρίουΈνας αστυνομικός στέκεται φρουρούς σε ένα κτίριο, ενώ σιίτες μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται  κατά τη διάρκεια μιας πομπής Muharram στο Πεσαβάρ στις 24 Νοεμβρίου.Η αδελφή ενός ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας Hilal Haider αντιδρά στο χώρο της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας στην Πεσαβάρ στις 7 Νοεμβρίου. Μια έκρηξη με στόχο το όχημα του Επίκουρου επιστάτης Haider. Σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 36, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.


Ένας αστυνομικός χρησιμοποιεί ένα μαχαίρι για να αφαιρέσετε ένα εκρηκτικό γιλέκο 

.Like ?

Like ?

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.... ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Like

Αγώνες surfing με...ψηλοτάκουνα στο Μπαλί.

Κίνα: Γυναίκες αντικατέστησαν τα... πορνοπεριοδικά....

*Γαλλία. Παίζοντας γκολφ με… αδαμιαία περιβολή!

Αυτό είναι το αγαπημένο χωριό των γυμνιστών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ......